Kom med ind i skyggernes land torsdag d. 17. oktober kl. 16.30 – 18.00 – et univers af lyd, lys og mørke, tusch og eksperimenter for både børn og voksne.

Esbjerg Kunstmuseum og Musikhuset Esbjerg inviterer i fælleskab indenfor til en drop-in mørkeoplevelse på Teatersalens scene. Vi ruller baner af papir ud på gulvet og bygger et landskab af lys, så I kan kaste forunderlige skygger, korte skygge, lange skygger og sære skygger. Der opstår måske skæve skygger og overraskende skygger, når I bevæger jer til musikken, der performes live af HORTON.

Hjælp hinanden med at tegne skyggerne op på papiret, så der opstår et kæmpestort fælles skyggeværk undervejs. Eller byg din egen skyggeverden med inspiration fra kunsten.

Fri entré. Arrangementet kræver ikke tilmelding, og I kan blot dukke op løbende.

HORTON er Emma Hortons solo projekt.
HORTON inviterer publikum på en audiovisuel rejse gennem et landskab af farver, former og toner. Musikken er en dialog mellem det visuelle og det auditive, hvor hun udforsker nye lydbilleder inspireret af Richard Mortensens maleri Barselsfest hos Fuglene (1936), og udstillingen Alt det som ikke er.
HORTONs musik har tidligere skabt en uforglemmelig atmosfære i Esbjerg, både på SDMK under Kulturens Døgn og i forbindelse med udstillingen Andre dimensioner på Esbjerg Kunstmuseum.

Arrangementet er lavet i anledning af Destination Vadehavskystens tiltag Experience in the Dark.

Experience in the Dark har til formål at skabe flere unikke oplevelser i vinterhalvåret i denne del af landet, med fokus på det særlige mørke og de omgivelser, der er unikke for os. Som deltager i projektet er I med til at støtte op om udviklingen af vores område.